18 Şubat 2011 Cuma

Şık Sofralarınız için...

Bahar Esintisi Yemek Örtü Takımı









 




 
Beyaz etamin kumaşı üstüne blackwork tekniğiyle, nakış iplikleriyle işlenmiş, masa örtüsü, peçetelik ve ekmek sepeti takımı.Masa örtüsünün ebatı 135cm*105 cm'dir. Kenarı beyaz nakış ipliğiyle iğne oyası yapılmış, aralarına yeşil kum boncuk işlenmiştir. Ekmek sepetinin içi kartondan tasarlanmıştır, üstünde yeşil organzeden gül süslemeleri kullanılmıştır. Bağlantı noktalarında beyaz organze kurdela kullanılmıştır. Takımın peçetelikleri ise 6 adettir. Kumaş içinde tela kullanılarak dirilik verilmiştir, üstünde süsleme için yeşil organze gül uygulaması yapılmıştır.




Şişe Önlükleri







 














Şık sofralarınız için her türlü 1 litrelik meşrubat, su ve içki şişelerinize giydirebileceğiniz, beyaz etamin kumaş üstüne siyah nakış ipliğiyle kanaviçe tekniğiyle işlenmiş, bayan profili. Figürün elindeki çiçekler kum boncukla işlenmiştir. Onlugun sapı ve askısı uygun renklerde  kenar bordurunden tasarlanmıştır.

11 Şubat 2011 Cuma

Hayatın İçinden Yastık Tasarımları!

My Home Yastık - Özel Tasarım




 




Manzaralı Pencere Yastık - Özel Tasarım







Süslünün Dünyası Yastık - Özel Tasarım






Son Tango Yastık - Özel Tasarım





Masumiyet Yastık - Özel Tasarım







3 Şubat 2011 Perşembe

Kanaviçe Şallarda, Şallar Omuzlarda!




Leydi Şal - Krem Rengi




Krem rengi paşmina şal üzerine kanaviçe tekniğiyle işlenmiş bayan profili... İşleme, şalın sol ucunda bulunmaktadır. İşlemede yeşil,sarı ve pembe nakış iplikleri haricinde, sim ip kullanılmıştır. Tasarım boncuklarla zenginleştirilmiştir.

Leydi Şal - Kahverengi




Kahverengi paşmina şal üzerine kanaviçe tekniğiyle işlenmiş bayan profili... İşleme, şalın sol ucunda bulunmaktadır. İşlemede iki ton sarı nakış ipliği haricinde, sarı sim ve bakır sim ip kullanılmıştır. Tasarım boncuklarla zenginleştirilmiştir.



Gülü Saçında Şal - Siyah





Siyah paşmina şal üzerine kanaviçe tekniğiyle işlenmiş bayan profili... İşleme, şalın sol ucunda bulunmaktadır. İşlemede gümüş rengi nakış ipliği haricinde, pembe ve kırmızı nakış iplikleri kullanılmıştır.Tasarım, organze kurdeladan yapılmış gül ve yapraklarıyla zenginleştirilmiştir.